Συνεργασίες / Advertise

Καλως Ήρθατε στην παρέα του Family Friendly Travel !!!  Είμαστε η Μάγδα και η Ζήνα, φίλες καρδιακές, εργαζόμενες και non-stop μαμάδες. Η αγάπη μας για τα ταξίδια, τις εκδρομές, τις βόλτες, τα μουσεία και τη φύση έγινε η αφορμή να δημιουργήσουμε το www.familyfriendlytravel.gr μια ταξιδιωτική σελίδα που απευθύνεται στις οικογένειες με παιδιά, που θέλουν να ταξιδέψουν και να ανακαλύψουν μαζί μας κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στην παρέα του Family Friendly Travel κάνουμε συνεχώς καινούρια σχέδια για το επόμενο ταξίδι μας κι ελπίζουμε να είστε και εσείς κομμάτι αυτής της υπέροχης διαδικασίας!

Μέσα από το www.familyfriendlytravel.gr μοιραζόμαστε με κάθε οικογένεια άρθρα και πληροφορίες για αγαπημένους προορισμούς, καταλύματα, αξιοθέατα, travel tips, family friendly επιχειρήσεις κ.α. Το περιεχόμενό μας εμπλουτίζεται σταθερά με τις προσωπικές μας εμπειρίες και προτάσεις. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιοτική δουλειά και σε εκείνες τις επιχειρήσεις που έχουν στο επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια. Αν θέλετε κι εσείς να προβάλετε την επιχείρησή σας στις οικογένειες που αναζητούν τρόπους για να περάσουν ποιοτικά και δημιουργικά τις διακοπές τους, τότε μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους τρόπους προβολής που προσφέρουμε μέσα από το www.familyfriendlytravel.gr . Ακόμη κι αν είστε επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε τοπικό επίπεδο, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για το πώς μπορείτε να προβληθείτε μέσα από τη σελίδα μας!

 

Γιατί να επιλέξω τη συνεργασία με το Family Friendly Travel;

Τα τελευταία 10 περίπου χρόνια δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των family, travel και lifestyle sites και blogs. Η ταξιδιωτικές μας εμπειρίες με ή χωρίς την οικογένεια, εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς και η αλληλεπίδραση που έχουμε με πολλούς ακόμα γονείς, μας βοηθάει να κερδίζουμε σταθερά όλο και περισσότερους αναγνώστες που μας εμπιστεύονται για τις προτάσεις μας. Και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανες και χαρούμενες γι αυτό.

 

Τρόποι Συνεργασίας :

  • Xορηγούμενο άρθρο 
  • Review Ξενοδοχείου και της Επιχείρησής σας
  • Review Εξοπλισμού / Ταξιδιωτικών Προιόντων και Βιβλίων
  • Διαφημιστικά Banner
  • Διοργάνωση Διαγωνισμού στα social media
  • Προβολή Ταξιδιωτικού Προορισμού
  • Guest Post

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους συνεργασίας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@familyfriendlytravel.gr

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το Family Friendly Travel και ανυπομονούμε να τα πούμε και στα επόμενα Ταξίδια μας. Για να μη χάνετε τίποτα, σας περιμένουμε στο Facebook και στο Instagram!!!!

 

Καλά μας Ταξίδια!!!!

Η ομάδα του Family Friendly Travel

error: Content is protected !!