Αρχαιολογικό Μουσείο Κυθήρων – Δωρεάν Ξεναγήσεις Καλοκαίρι 2022 Νέα & Εκδηλώσεις

Αρχαιολογικό Μουσείο Κυθήρων – Δωρεάν Ξεναγήσεις Καλοκαίρι 2022 και συγκεκριμένα από 27 Ιουλίου μέχρι και 10 Αυγούστου.

 

 

Κύθηρα, Ιστορία και Πολιτισμός, καλοκαίρι 2022

Τα Κύθηρα εκτός από τις όμορφες παραλίες και τους γραφικούς οικισμούς  έχουν μνημεία και μουσεία που αξίζει να επισκεφθείτε.

Αν βρεθείτε στο νησί από 27 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεναγηθείτε δωρεάν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κυθήρων και στην μόνιμη Έκθεση των Οικοσήμων που παρουσιάζεται στο Κάστρο της Χώρας.

Οι ξεναγήσεις οργανώνονται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της αρχαιολόγου Εύης Πίνη.

 

 

Ξεναγήσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κυθήρων:

27,28 Ιουλίου και 1,3,4,5,6,10 Αυγούστου 2022.

Έναρξη στις 11 π.μ και 12 μ.μ.

 

Ξεναγήσεις στην Μόνιμη Έκθεση Οικοσήμων στο Κάστρο Χώρας

29, 31 Ιουλίου και 8 Αυγούστου 2022

Έναρξη στις 11 π.μ και 12 μ.μ.

 

 

Οι ξεναγήσεις προσφέρονται στο κοινό δωρεάν με την αγορά του εισιτηρίου. Η είσοδος στο μουσείο είναι δωρεάν για παιδιά και νέους έως και 25 ετών, για τους κατόχους δελτίου ελεύθερης εισόδου όπως επίσης και για τους άνεργους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ξεναγήσεις: 27360 31739

 

Περισσότερα Νέα και Εκδηλώσεις , μπορείς να βρεις περισσότερες προτάσεις εδώ, ενώ στο Instagram θα ανακαλύψεις περισσότερες ακόμα ιδέες!

Location

Family Friendly Travel… ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα με τις οικογένειες μας και να γνωρίσουμε τις ομορφιές της Ελλάδας μας.

Προτάσεις για ταξίδια, εκδρομές, εναλλακτικό τουρισμό, βόλτες με τα παιδιά, καταλύμματα, εστιατόρια, μουσεία και πολλά ακόμα!

error: Content is protected !!