Δοκιμάσαμε την αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή Aquapix W2024 Splash Εξοπλισμός, Προτάσεις

Ψάχνετε μια φωτογραφική μηχανή εύκολη στην χρήση, ανθεκτική και αδιάβροχη; Δοκιμάσαμε την Aquapix W2024 Splash και σας την προτείνουμε!

 

 

Η φωτογραφία είναι χόμπι, είναι δημιουργία, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να κρατήσεις ζωντανές τις όμορφες στιγμές της ζωής. Ασχολούμαι εδώ και χρόνια με την φωτογραφία και πλέον είναι και ένα σημαντικό εργαλείο για την δουλειά μου. Φαίνεται όμως πως το μικρόβιο πέρασε και στα παιδιά μου, καθώς εδώ και πολύ καιρό μου ζητούσαν μια φωτογραφική μηχανή αποκλειστικά για δική τους χρήση.

Έψαχνα λοιπόν μια μηχανή που καταρχήν θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν εύκολα τα παιδιά, χωρίς πολλά κουμπιά και πολύπλοκες οδηγίες. Επιπλέον, ήθελα να είναι ανθεκτική στα απρόσμενα ατυχήματα-πτώσεις.

 

 

Η Aquapix W2024 Splash είχε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά! Επιπλέον είναι αδιάβροχη έως και 3 μέτρα βάθος, που την κάνει ιδανική για χρήση στη θάλασσα ή στην πισίνα. Αν δεν θέλετε να βραχείτε, αλλά θέλετε να βγάλετε τα παιδιά μια υποβρύχια φωτογραφία, η τεχνολογία υποβρύχιας λήψης δουλεύει για εσάς, καθώς εντοπίζει αυτόματα τα πρόσωπα και απελευθερώνει το κλείστρο. Απλά και εύκολα!

 

 

Η συγκεκριμένη μηχανή όμως έχει ένα ακόμη πολύ θετικό χαρακτηριστικό. Με ανάλυση 16 Megapixels, βγάζεις φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, μετατρέποντάς την έτσι σε μια μηχανή-πασπαρτού που μπορεί να χρησιμοποιήσετε και εσείς. Χάρη στο τεχνολογικά εξελιγμένο σύστημα που διαθέτει και την λειτουργία κατά της ανακίνησης, οι φωτογραφίες σας θα είναι ευκρινείς, μέσα και έξω από το νερό. Σα να λέμε τέλος στις «κουνημένες» φωτογραφίες!

Με την Aquapix W2024 Splash μπορείτε να τραβήξετε και βίντεο με ανάλυση έως και 1280x720p.

 

 

Οι φωτογραφίες της είναι καθαρές, μπορείτε να τις μεγεθύνετε χωρίς να αλλοιώσετε την ποιότητά τους και διαθέτει ψηφιακό zoom 8x. Υποστηρίζει μπαταρίες 2xΑΑΑ, έχει έγχρωμη οθόνη και ενσωματωμένο φλας. Επιπλέον διαθέτει ιμάντα για το χέρι, για να μην την χάσετε στο νερό.

 

 

Στα bonus είναι φυσικά και η τιμή της. Μπορείτε να την αγοράσετε εδώ. Θα την βρείτε σε μπλε, κίτρινο και ροζ χρώμα.

Η Aquapix W2024 Splash δεν μόνο μια μηχανή για το καλοκαίρι. Είναι μια μηχανή που θα χρησιμοποιείτε όλο τον χρόνο, σε κάθε σας ταξίδι!


 

Aκολούθησέ μας και στο Instagram.

Βρείτε περισσότερες προτάσεις στο Family Friendly Travel!

 

Είμαι η Μάγδα, μαμά δύο αγοριών που ευτυχώς αγαπούν τα ταξίδια, τις εκδρομές και τις βόλτες όσο κι εγώ. Τα ταξίδια είναι για μένα ο καλύτερος τρόπος να μάθουμε τον κόσμο και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Θα ήθελα να φτάσω σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε γωνιά του πλανήτη αν μπορούσα! Για την ώρα, θα σας πάρουμε μαζί μας στις οικογενειακές μας εξορμήσεις. Για να ονειρευτούμε και να σχεδιάσουμε παρέα μοναδικά family friendly ταξίδια!

error: Content is protected !!