Έρχεται το Φεστιβάλ Σοκολάτας στο Γκάζι Νέα & Εκδηλώσεις

Έρχεται το Φεστιβάλ Σοκολάτας ‘23 στο Γκάζι , από την bright.!  #ElaOposEisai Ένα πενθήμερο γεμάτο μοναδικές σοκολατένιες απολαύσεις.

 

 

Δεν μας κάνει η συμβατική γιορτή της αγάπης, που δεν σε χωράει όπως είσαι. Γι’ αυτό δημιουργούμε έναν κόσμο όπου γιορτάζουμε την αγάπη όπως μας βγαίνει, όπου είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να την εκφράσουν μέσα από το πιο “γλυκό” γλυκό του κόσμου: τη Σοκολάτα!

Για πέντε ημέρες, από τις 10 μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι μεταμορφώνεται σε μια θεματική έκθεση με θέμα – τι άλλο: ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. Την αγάπη για την Σοκολάτα! Σε μία εποχή που όλα αλλάζουν, αυτό που χρειαζόμαστε, και που πάντα θα χρειαζόμαστε, είναι αγάπη! Και λίγη σοκολάτα. Ίσως λίγη παραπάνω. Γιατί αγάπη και σοκολάτα πάνε μαζί! Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός!

 

CHOCOLALALAND….  Μία σοκολατοχώρα στο Γκάζι, όπου έρχεσαι όπως ακριβώς είσαι, ακριβώς όπως θες να αγαπιέσαι. Διαδραστικές εμπειρίες, products με θέμα τη σοκολάτα, live cooking από celebrity pastry chefs, σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, θεϊκά σοκολατοαγάλματα και σοκολατοσυντριβάνια, μουσική και οι πιο ιδιαίτερες σοκολατένιες γεύσεις θα περιμένουν το κοινό στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι, από τις 10 έως και τις 14 Φεβρουαρίου.

Απόλαυσε ακόμα Εκθέματα σοκολάτας από τους σπουδαστές του iekalfa_edu , Workshops και παχνίδια για παιδιά και πολλά ακόμα events γεμάτα σοκολάτα!

Τα μεγαλύτερα brands σοκολάτας, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης θα συναντηθούν στο μεγαλύτερο θεματικό event σοκολάτας στην Ελλάδα, για να προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους μια απολαυστική εμπειρία της γεύσης που όλοι αγαπάμε!

Φεστιβάλ Σοκολάτας 

10-14 Φεβρουαρίου 2023

Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ, Γκάζι

 


Ανακαλύψτε επίσης

Νέα & Εκδηλώσεις 


Ακολούθησέ μας και στο Instagram  για ακόμα περισσότερες προτάσεις!

 

Καλή Διασκέδαση!

Location

Family Friendly Travel… ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα με τις οικογένειες μας και να γνωρίσουμε τις ομορφιές της Ελλάδας μας.

Προτάσεις για ταξίδια, εκδρομές, εναλλακτικό τουρισμό, βόλτες με τα παιδιά, καταλύμματα, εστιατόρια, μουσεία και πολλά ακόμα!

error: Content is protected !!