Ταξιδεύουμε σε 40 Μνημεία στον Κόσμο με ένα Βιβλίο Βιβλία, Προτάσεις

Ταξιδεύουμε σε 40 Μνημεία στον Κόσμο με ένα Βιβλίο ! Ένα μαγικό ταξίδι για τα παιδιά σε γνωστά μνημεία του πλανήτη μας!

 

 

Ταξιδεύουμε σε κάθε ευκαιρία για να γνωρίζουμε νέα μέρη, να δημιουργούμε αναμνήσεις και να περνάμε μοναδικά! Και όταν θέλουμε να ταξιδεύψουμε ακόμα πιο μακρυά για να γνωρίσουμε μνημεία και τοπία, τότε ένα βιβλίο είναι μεγάλος βοηθός! “40 Μνημεία από όλο τον Κόσμο” από τις Εκδόσεις Μίνωας και όλα είναι πιθανά!  Ετοιμαστείτε, γιατί ένα ταξίδι ξεκινάει από την Ελλάδα και φτάνουμε στα πέρατα του κόσμου… Παρίσι, Λονδίνο, Ινδία και πολλά πολλά ακόμα!

 

 

Ο πλανήτης μας έχει τόσα υπέροχα μέρη να επισκεφτείς και ακόμα περισσότερα μνημεία και μουσεία να επισκεφτείς. Μέσα από ένα βιβλίο γνωρίζουμε 40 από αυτά και μαθαίνουμε βασικά χαρακτηριστικά και ιστορικά στοιχεία τους. Η υπέροχη εικονογράφηση, μας μεταφέρει ευχάριστα στο μνημείο που θα γνωρίσουμε και φυσικά μας παρέχει πληροφορίες για να κατανοήσουμε τη σημαντικότητα του καθώς και το συγκεκριμένο επίτευγμα του ανθρώπου! Γιατί, το να χτίσεις μία πελώρια πυραμίδα που διατηρείται πάνω από 2 χιλιάδες χρόνια άθικτη, είναι τελικά απίστευτο! Όπως καταλάβατε, ξεκινήσαμε από το Κάιρο της Αιγύπτου και γνωρίσαμε τις πυραμίδες, ενώ μάθαμε πολλά για την πυραμίδα του Χέοπα, τη μεγαλύτερη από τις τρεις. Γιατί χτίστηκαν, πότε δημιουργήθηκαν, πως είναι τώρα, γεωγραφικά χαρακτηριστικά και πολλά πολλά ακόμα!

 

 

Δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος να προκαλέσεις τη φαντασία των παιδιών και να τους δημιουργήσεις δίψα για μάθηση και ταξίδι. Μακάρι να μπορέσουμε κάποια στιγμή να επισκεφτούμε πολλά από αυτά τα μνημεία. Όπως και να έχει τα παιδιά ρώτησαν για πολλά από αυτά που τους έκαναν εντύπωση και φυσικά μετά τα είδαμε και στο internet πως είναι στην πραγματικότητα! Ξετρελάθηκαν με τις πυραμίδες, αγάπησαν το Τατζ Μαχαλ, είδαν την Παναγια των Παρισίων πως ήταν, θαυμάσαμε την Αγία Σοφία και γνωρίσαμε τον Παρθενώνα!

 

 

Και αφού μάθαμε τα βασικά για τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ετοιμαζόμαστε και για μία επίσκεψη τις επόμενες ημέρες, να δούμε όλα αυτά από κοντά! Ταξιδεύουμε σε 40 Μνημεία στον Κόσμο με ένα Βιβλίο και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα! Πλεόν ένα από τα αγαπημένα μας και τα πιο πολυδιαβασμένα μας!

 

Αν σας αρέσουν τα βιβλία που σε ταξιδεύουν, διαβάστε περισσότερες προτάσεις εδώ! Για περισσότερες προτάσεις, μην ξεχνατε να μας ακολουθείτε και στο Instagram!

Καλά μας ταξίδια!

Hosted By Ζήνα

Είμαι η Ζήνα, μαμα δύο ζουζουνιών και μας αρέσει να ονειρευόμαστε!!!! Δηλώνω φανατική των ταξιδιών είτε με πλοίο είτε με αεροπλάνο, στο βουνό και στη θάλασσα, road trips ή και απλή χαλάρωση και δε σταματάω να ψάχνω τους χάρτες για νέες προκλήσεις! Παρέα με την οικογένεια, ανακαλύπτουμε την Ελλάδα.

error: Content is protected !!